Vorm met hulp van jouw handpalmen walnoot-grote balletjes en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblikje.
Neem een vork en druk de balletjes met hulp van de vorkje plat.
Als jij alle balletjes hebt plat gedrukt, kan jij de bakplaat nu in de voorgewarmde bakoven voor 35 minuutjes goud bruin bakken. Als de koekjes klaar zijn, haal de bakblik uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen.
Voedingswaarde: 2135 C, 238 g KH, 70 g E, 101 g Vet, 40 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 koekje: 71 C, 7.9 g KH, 2.3 g E, 3.4 g Vet en 1.3 g Vezels
Tip: De koekjes in luchtdichte blikje in de koelkast bewaren. De koekjes zijn helaas niet langer dan 1 week houdbaar.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *