
Leg de aubergines in de bakoven en laat ze gedurende 30 - 45 minuten garen / grillen.

Schil nu de aubergines en haal het vruchtvlees eruit.

Schil te knoflook tenen en doe nu de vruchtvlees van de aubergine, de soja-yoghurt, zout, knoflook in een kom en pureer alles met elkaar tot een glad mengsel, of gebruik een blender.
Geef de aubergine-puree in een mooie service schaaltje.
Doe in een klein pannetje de olijfolie en de Turkse Pulbiber, roer het goed door en verhit het heel kort. De olijfolie mag niet verbranden !!!!
Giet nu de olijfolie als saus over de puree en decoreer iets met peterselie of dille en dien op.

EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele puree: 484 C, 31 KH, 17.2 E, 28 g Vet, 18.6 g Vezel en 24.6 g Suikers
Voedigswaarde voor 1 portie : 48 C, 3.1 g KH, 1.7 g E, 2.8 g Vet, 1.9 g Vezels en 2.5 g Suikers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *