
Schil een rode ui en snij deze in 4 stukken en dan in plakken en voeg deze ook toe in de kom van de aardappelen.
Was de verse kruiden en verwijder de stengels van de dille en de platte peterselie. Snij de kruiden fijn en ook deze worden toegevoegd in de kom met de aardappelen.

Snij de augurken in kleine blokjes en voeg deze met 2 EL van de zure sap van de augurken en de kapern ook er bij in de kom. Doe er naar smaak zout & peper erbij, voeg de olijfolie en de mayonaise erbij in de kom en roer alles goed door elkaar.


Doe de kom in de koelkast en laat de smaken goed in elkaar trekken tot het opdienen. Je kan het als hoofdgerecht of als bijgerecht eten. Ik had hier als lunch bij de salade nog 2 vegane rookworstjes :-)
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele salade: 872 C, 100.9 g KH, 12 g E, 46.6 g Vet en 12.9 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 porties: 218 C, 25.2 g KH, 3 g E, 11,7 g Vet, 3.2 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *