
Verhit in een pan de olijfolie ( ik verdeel de olie met een keuken papier goed over de bodem van de pan. ) en giet de omelet deeg erin, verdeel goed over de hele bodem van de pan en zet een deksel erop.


Laat de omelet of een zacht vuutje goed bakken. Als de bovenkant van de omelet goed droog is en er zijn blaren te zien zijn, kan jij de deksel eraf halen, en de omelet even draaien.
Bak de omelet nog iets van de andere kant. Nu is de omelet klaar, om het op te dienen. Dien de omelet naar jouw eigen smaak en keuze . Hier is die van mij: Ik heb er iets honingtomaten, lente ui en rode biet kiemen ingedaan en met paar rode linzen-zeewier-balletjes opgemaakt.

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde : 290 C, 24.2 g KH, 20.1 g E, 11.5 g Vet en 5 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *