


Voeg nu de kleingehakt kruiden en knoflook toe aan de tofu. Breng op smaak met pulbiber, komijnzaad, Zout & Pepper. Roer nu alles goed door elkaar en schep de eiwitpoeder of meel erbij. Kneed alles met de handen tot een samenhangend tofumengsel.

Form nu uit de mengel dikke vinger lange "mini worstjes" net als op de foto.
Verhit in een antibak pan de olijfolie en bak de köfte's ca. 3 - 5 minuten van allen kanten goud bruin.

Bekleed een bak blik met bakpapier en zet de gebakken köfte's erop.
Verwarm de bakoven op 200 graden en bak de köfte's nog 15 minuten gaar.
Haal de köfte's uit de bakoven en dien op, hoe jij ze wilt opdienen. Hier een bijvoorbeeld, hoe ik ze het liefst eet: met verse sla, uien ringen, sla bladen, wrap en selfmade Soja-Tzatziki


EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor 14 Köfte's (met eiwitpoeder) : 717 C, 15.7 g KH, 82 g E, 34.1 Vet en 4.7 g Vezel, 2.2 g Suiker
Voedingswaarde voor 1 portie van 4 stuks ( zonder garnering ) : 179 C, 3.9 g KH, 20.5 g E, 8.5 g Vet en 0.7 g Vezel, 0.6 g suiker
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *