
Laat de erwten ontdooien. Schil de wortel en snij deze net als de ui in kleine blokjes. Was de champignons goed af en snij deze in plakken. Fruit nu in een pan de ui, de wortel en de champignons in de olijfolie.
Als de vocht is goed opgenomen van de groente, doe de soja vlokken erbij en laat goed mee bakken, tot ook hier de vocht eruit is, en de soja vlokken goud bruin van kleur geworden zijn.
Doe nu de soja cuisine, de water en de erwten toe en laat even kort opkoken.
Nu voeg jij als laste de asperge toe en roer nu alles voorzichtig door.
Voeg nu zout & peper toe, laat even heel kort op laat vuurtje 1 - 2 minuten pruttelen. En klaar is dat gerecht.
Nu kan jij de rijst naar aanleiding op de verpakking voorbereiden en de Vegane "Hühnerfrikassee" ermee opdienen en serveren . Eet smakelijk :-)

Voedingswaarde zonder rijst voor hele recept: 641 C, 45 g KH, 37.2 g E, 37.8 g Vet en 17.6 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *