



Maak een saus van de soja yoghurt, protein pudding, Eryhtritol, en kaneel. Was de aardbeien en verwijder de groene gedeelte. Hiernaar kan jij deze even iets droog deppen en in dunne plakken snijden, of in 2 helften. It is up to you ;-)
Verwarm de bakoven op 200 graden ( hete lucht ). Rol de deeg uit so dun als mogelijk; het best meteen op bakpapier. Leg de deeg met de bakpapier op een bak rost.


Besmeer de Flammkuchen met de soja-pudding saus en verdeel de aardbeien erop. Bak de cake gedurende 15 - 20 minuten. Zo word de cake knapperig, en dat is de bedoeling bij Flammkuchen. Als de cake goud bruin is geworden, haal hem eruit en laat het goed afkoelen. Nu kan je Flammkuchen nog naar wens decoreren en naar je eigen wensen op smaak brengen. Denk hier aan meer verse fruit erop, of met kakao bestrooien, of met kokosrasp, of met gehakte noten, of heerlijk chocolade saus...... The sky is the limit..... ;-)

EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele Flammkuchen (zonder deco) : 573 C, 47.5 g KH, 84.9 g E, 14.5 g Vet en 9.1 g Vezel
Voedingswaarde voor 1stuk van 4 porties : 143 C, 11.9 g KH, 21.2 g E, 3.6 g Vet en 2.3 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *