
Nu voeg je de Sojamelk, de Agave Siroop, zout en de Johannesbroodpitmeel ertoe en roert goed door elkaar.
Ook hier laat je de melk even opkoken en laat de riijstpuddig met de deksel erop op een laag vuurtje ca. 20 minuten pruttelen.
Roer wel tussendoor goed door, daarmee de pudding niet aanzet. De vocht moet niet helemaal opgenomen worden. De rijst-pudding mengsel mag best wel noch vochtig zijn.
Als de gewenste dikte bereikt is, zet de vuur uit, en laat de rijst-pudding met de deksel erop nog 10 minuten rusten. Nu doe jij de rijst-pudding in schatjes en decoreer jij met kaneel en zet de schaaltjes voor goed 8 uurtjes in de koelkast. De volgende dag zijn ze zelf nog beter in de consistentie. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor 2 porties: 472 C, 85.8 g KH, 16 g E, 7.2 g Vet en 7.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie: 236 C, 43 g KH, 8g E, 3.6 g Vet en 3.7 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *