
Haal deze hiernaar eruit en laat in een afgiet heel goed uitlekken.
Als die bladen goed uitgelekt en afgekoeld zijn, kan jij nu met het vullen beginnen. Leeg een blaadje op een plank, doe 1 - 2 EL van de vulling erop. Vouw eest die linke kant, dan de rechte kant en roll de blaadje richting het einde ( foto hieronder )
Rol alle blaadjes op deze manier en zet de roulades in een ovenschaal en laat deze in de bakoven 15 minuten garen.
Dit gerecht kan jij zo eten, maar jij kan het ook met zelfgemaakte tzatziki, of gewoon met iets sojayoghurt vermengd met sambal oelek voor de pittige smaak opdienen. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele recept : 984 C, 125.2 g KH, 32.8 g E, 38.8 g Vet, 25.7 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *