Verwarm de bakoven of 200 graden. Vermeng de havermout met de kokosrasp en laat in een pan even mooi goud bruin kleuren.

Doe de mengsel in een kom en laat afkoelen. Meng in een kom alle ingrediënten voor de deeg en doe de bloemkool erin en hussel goed, tot alle roosjes met de deeg overdekt zijn. Ik neem altijd een plastic zakje ter hulp. Dat gaat heel makkelijk :-)



Nu dep jij de bloemkool roosjes een bij een in de kom met de havermout-kokos-panade. Zet de gepaneerde roosjes naast elkaar op een bakblik ( bekleed met bakpapier )

en bak de bloemkool ca. in 40 minuten gaar. Haal de bloemkool eruit en dien op met een lekker saus naar believen. Ik diende deze met een pittige selfmade Pindasaus :-) Heerlijk om van te smullen :-)

Voedingswaarde voor 4 porties zonder saus: 1036 C, 109.2 g KH, 47.9 g E, 49 g Vet en 27.8 g Vezel
Voedingswaarde voor ca. 1 portie zonder saus: 259 C, 27.3 g KH, 12 g E, 12.3 g Vet en 7 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *