Doe de dadels, de appelpuree, de citroensap de kokosolie in en krachtige keukenblender en laat goed met elkaar vermengen.


Vermeng in een kom alle droge ingrediënten met elkaar.
Doe deze mengsel met de chiazaad mengsel mee in de keukenblender en laat het geheel goed met elkaar vermengen tot een egaal glad deeg.

Doe de deeg in een silicone bakbik. Ik naam een vierkante. Doe de bakblik in de bakoven en laat 30 tot 35 minuten bakken. Haal de cake eruit en laat goed afkoelen.
Smelt de chokolade au bain-marie en giet het over de de cake. Als de chocolade goed afgekoeld is, kan jij de cake in zoveel hapjes snijden, hoeveel jij wilt. Ik snee er 36 stuks eruit :-)

Voedingswaarde hele cake: 2529 C, 304 g KH, 36.4 g E, 131.4 g Vet en 33.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 portie ( van 36 stuks ) : 70 C, 8.4 g KH, 9.1 g E, 3.7 g Vet en 0.9 g Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *