Doe behalve de Bloemkoolrijst en de lijnzaad alle ingrediënten in een blender en laat goed met elkaar mixen.

Doe de bloemkool rijst met de banaan mengsel in een pan en laat op een zacht vuurtje langzaam pruttelen. Roer vaker door. Als de pap goed dik geworden is, zet de vuur uit en voeg nu nog de lijnzaad erbij en roer nog een keer goed door.
Giet de pap in een kom en decoreer met fruit en noten naar believen. Ik had hier 35 g Bramen en 20 g Pecan Noten.
Als "die-hard" vind ik dit lekker smaken, maar als jij deze pap de eerste keer maakt, raad ik je misschien toch paar dadels meer te nemen ;-)
Voedingswaarde voor de hele pap: 328 C, 56.7 g KH, 6.4 g E, 11.7 g Vet en 11.2 g Vezel
Tip: Ik maak er twee porties van voor twee dagen en vul de portie dan elke dag aan met iets Protein Poeder en water ;-) voor meer eiwitten ;-)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *