Doe de gepelde aubergines met de rest van de ingrediënten in een blender ( de peterselie niet mee blenden naar de originell recept, die is voor de decoratie, maar ik doe deze mee erin, omdat ik vind, dat de babaganoush dan beter smaakt) en mix goed, tot een egal glad mengsel is ontstaan. Doe de mengel in een glazen pot met deksel en bewaar in de koelkast (houd zich tot 1 week goed). Als jij deze serveert, decoreer deze met de gehakt peterselie.
Voedingswaarde voor de hele pot: 465 C, 43.8 KH, 16.7 E, 28.4 g Vet en 18.8 Vezel
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *